cięcie laserowe i obróbka metali cięcie laserowe    obróbka metali
:: Gięcie
» Cięcie laserowe

Wycinarka laserowa L 3030

Systemy z serii TC L 3030 - L 4030 - L 6030 są wynikiem ciągłych i intensywnych badań oraz rozwoju. W połączeniu precyzyjnej budowy maszyn z najnowszymi technologiami laserowymi i sterowania są wybitne w swojej klasie.

Wszystkie systemy pracują w myśl techniki "latającej optyki".

laserowe cięcie metali Różnice pomiędzy maszynami to ich rozmiar. Powinieneś wybrać obszar roboczy, który najlepiej pasuje do Twojej pracy. To samo dotyczy mocy lasera: Wybierz laser, który dokładnie pasuje do Twojego spektrum pracy.

Zaawansowana mechanika i technologia laserowa, szybki system sterowania oraz doskonałe wsparcie języka programowania ToPs są tym co powoduje, iż wycinarki laserowe TRUMPF ustanawiają standardy.

Maszyny firmy TRUMPF oferują użytkownikowi szeroką gamę funkcji. Technologia specyficznie zaprojektowana dla maszyn TRUMPF zapewnia doskonałe wyniki obróbki laserowej.

Podstawowym zadaniem maszyny jest cięcie. Jednak źródło lasera umożliwia dużo więcej:
  • znakowanie detali w celach identyfikacji
  • dodawanie centralnych punktów wykrawania na materiale
  • obróbkę blach powlekanych folią

cięcie laserowe metali Podstawowa zaleta koncepcji automatyzacji TC L 3030 - L 4030 - L 6030 to modularność konstrukcji. Dzięki dostępności dużej ilości komponentów modularnego systemu automatyzacji, możemy proponować naszym klientom rozwiązania dostosowane do ich szczególnych potrzeb. Od półautomatycznego załadunku do w pełni zautomatyzowanego systemu produkcyjnego.

Gdzie jesteśmy :
   cięcie laserowe metali
Inne usługi świadczone przez firmę :
Uni-Trol Sp. z o.o. jest producentem urządzeń do serwisu ogumienia i wyposażenia warsztatów samochodowych.
W programie produkcyjnym znajdują się aktualnie:
  • komputerowe wyważarki do kół wszystkich typów pojazdów
  • komputerowe wyważarki specjalne do elementów wirujących m.in. wałów napędowych i korbowych, wirników, wentylatorów oraz tarcz kosiarek rotacyjnych
  • automatyczne montażownice do kół
  • podnośniki, wulkanizatory, klucze udarowe i pneumatyczne, sprężarki oraz inne urządzenia do serwisów ogumienia
Firma :
Uni-Trol Sp. z o.o.